Αρχική Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία
 
     DSK Logistic Ε.Π.Ε.
Eταιρεία Force
Ροδίτης ΕΠΕ
Εταιρεία Άρκτος
 
 
 

Νέα - Ανακοινώσεις


Μεταφορές Κοκοβίδη
14/02/11

Ζητείται συνεργασία με εταιρείες για φορτία απο Θεσ/νίκη , Αθήνα πρός Σόφια!
Τηλ.Επικοινωνίας 2310785050
07/01/11

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πώς έχουμε ξεκινήσει νέα γραμμή Θεσ/νίκη - Σόφια (Βουλγαρία) και Σόφια - Θεσ/νίκη!Με ιδιόκτητο στόλο 3 φορτηγών με Έλληνες οδηγούς!Τα φορτηγά διαθέτουν όλα 24ώρη παρακολούθηση μέσω δορυφόρου!31/03/2010 Νέα γραμμή δρομολογίων Θεσ/νίκη - Αθήνα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι ξεκινάμε πλέον την μεταφορά προιόντων απο την Θεσ/νίκη στην Αθήνα και πίσω.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας άμεσα!01/01/2010 Ο Χρήστος Κοκοβίδης και όλο το προσωπικό της εταιρίας
Μεταφορές Κοκοβίδη σας εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!Ευτυχισμένο το 2010 με υγεία πάνω απ'όλα!23/11/09 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε οτι η εταιρία μας, μετά απο την πολυετή και επιτυχημένη πορεία της στους νομούς Θράκη - Έβρο, επεκτείνει το δίκτυο μεταφοράς και διανομής της στους νομούς
Καβάλας και Δράμας.12/09/09 Μετά απο αίτημα του περιοδίκου Τροχοί και TIR, δύο ολοκαίνουρια φορτηγά μας DAF XF 105 EURO 5, συμμέτεχουν σε ρεπορτάζ που γίνεται για την αξιοπιστία, κατανάλωση, επιδόσεων των συγκεκριμένων φορτηγών.

08/08/09 Συνέντευξη-Παρουσίαση στο περιοδικό Τροχοί και ΤΙR
Ο Χρήστος Κοκοβίδης παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό Τροχοί και ΤΙR και η εταιρεία - εγκαταστάσεις - προσωπικό φωτογραφίζονται για το περιοδικό.

15/03/09 Νέες συνεργασίες με εταιρείες :
Τσαρούχα ΑΦΟΙ, Γερμανός ΑΒΕΕ, Αγροκτήματα Θράκης

25/01/09 Ενοικίαση ψυχόμενων αποθηκευτικών χώρων στην Ροδούλα Α.Ε.
Προχωρήσαμε στην ενοικίαση ψυχόμενων αποθηκευτικών χώρων 500 τ.μ. στην εταιρία Ροδούλα Α.Ε.

10/01/09 Προσφορά ενοικίασης ψυχόμενων και μη, αποθηκευτικών χώρων

01/01/09 Η εταιρία Μεταφορές Κοκοβίδη και όλο το προσωπικό,σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Ολοκλήρωση εγκαταστάσεων
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τα καινούρια γραφεία της εταιρίας μας στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν οι εργασίες

Ίδρυση Εταιρείας Ροδίτης
Το 2005 ο Χρήστος Κοκοβίδης ιδρύει την ΡΟΔΙΤΗΣ ΕΠΕ στην Κομοτηνή, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ψυγείων και ξηρού φόρτου. Επίσης διαθέτει τοπικό στόλο φορτηγών ΔΧ για διανομή σ΄όλη την περιοχή της Θράκης.

Ζήτηση Συνεργασίας
Ζητείται άμεση συνεργασία με συναφείς επιχειρήσεις από την Νότιο Ελλάδα - Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας.